Köpvillkor

Dessa villkor gäller vid köp från Lizas hantverk.

  • Priserna som anges är i svenska kronor.
  • En fraktkostnad på 70kr tillkommer och betalas av köparen och anges innan köp.
  • Du har ångerrätt om du hör av dig inom 14 dagar från det att du mottagit din vara. Returfrakten betalas dock av dig som köpare och ska ske med spårbart paket, väl paketerat. Återbetalning av din vara/beställning sker så fort som möjligt men senast inom 2 veckor efter att jag mottagit din retur.
  • Reklamation är möjlig om det är något fel på varan. Hör av dig så fort som möjligt om du upptäcker ett fel när du packat upp din vara, gärna inom 2 veckor. Skulle det uppkomma ett fel senare och inom 3 års tid så har du även då rätt att reklamera din vara. En likvärdig vara erbjuds. Om du ändå inte är nöjd så finns det möjlighet att häva köpet. För att reklamera varan behöver du kontakta mig och bifoga foto samt en beskrivning av varans fel. Då vi kommit överens om att reklamera varan kan det även bli aktuellt att att du behöver skicka tillbaka din vara. Din återbetalning sker då så fort som möjligt men senast inom 2 veckor efter att jag mottagit din retur. Normalt slitage efter regelbunden användning går inte att reklamera. Var noga med att läsa medföljande produktinformation och skötselråd.
  • Leveranstiden är cirka en vecka men kan variera. Under sommaren kan leveranstiden bli något längre. Varorna skickas via Postnord och för leveransen gäller även deras villkor.
  • Det finns olika betalningsalternativ vid försäljning och du erbjuds alltid kvitto.

Jag följer Konsumentköplagen vid försäljning samt Distansförsäljningslagen vid försäljning via internet.

Betalsätt

Swish

Rekommenderad betalningsmetod. Du kan betala med Swish i webbutiken eller vid försäljning på olika marknader och evenemang.

Faktura

Betala i första hand via swish men du har även möjlighet att betala dina varor mot faktura. Fakturan skickas manuellt och pengarna ska ha kommit in på mitt bankkonto innan varorna skickas. Vid betalning med faktura får du räkna med lite längre leveranstid än vid swishbetalning.


Uppgifter

Liza Axelsson
Momsbefriad enskild firma
info@lizashantverk.se

Lantmannagatan 177 58332 Linköping (Obs, ingen butik!)

Organisationsnummer: 740501-7802